Hoi hoi mooie mensen!

Komende woensdag komt Louise Barclay Johnson, de studentenwerker van Ichtus Hasselt, een lezing en workshop geven over evangelisatie en zending in ons eigen studentenstad.  Zij zal het hebben over “mission styles” en hoe we op onze eigen individuele manier Gods woord kunnen delen met anderen.

Zoals altijd kunnen jullie in de comments laten weten of jullie komen mee eten 😊

Liefs,

Mica xxx

–English—

Hey hey beautiful people!

Next Wednesday, Louise Barclay Johnson, the student worker of Ichtus Hasselt, will give a lecture and workshop about evangelism and mission in our own student city. She will talk about “mission styles” and how we can share God’s word with others in our own individual way.

As always you can let us know in the comments if you will join us for dinner 😊

Love,

Mica xxx

Zending voor gewone studenten – lezing/workshop door Louise Barclay Johnson