Hoi hoi mooie mensen!

Volgende week woensdag 5 oktober zullen wij samen komen om een gemeenschappelijk kringavond te houden. Hierbij worden de kringen ook gevormd voor degenen die ingeschreven zijn. Als je nog niet ingeschreven bent, laat gerust een seintje via een dm dat je mee komt zodat je ook in een kring verdeeld kan worden.

Wat praktische zaken: wij gaan deze keer wél samen eten om 18u30. Als er mensen zijn die graag willen mee-eten, gelieve dan een opmerking te plaatsen onder dit bericht of als dat niet gaat, een rechtstreeks dm te sturen naar een van ons in de stuurgroep zodat wij een zicht hebben over hoeveel mensen er zullen mee-eten. Voel je zeker niet verplicht om aan het eten deel te nemen. De activiteit zal dan rond 19u30 beginnen.

Tot dan!

Liefs, Mica xxx

Hi hi beautiful people!

Next Wednesday, October 5, we will come together to hold a study circle evening. The circles are formed for those who are registered. If you are not registered yet, please let us know via a DM that you will come along so that you can also be assigned to a study circle.

Some practical matters: this time we will have dinner together at 6.30 pm. If there are people who would like to join us for dinner, please comment under this post or if that is not possible, send a direct DM to one of us in the Ichtus Gent committee so that we’ll have an overview of how many people will come to eat. Don’t feel obligated to participate in the meal if you don’t want to. The activity will then start around 7.30 pm.

Until then!

Love, Mica xxx

Gezamelijke kringavond