Komende woensdag brengen we café speeddating terug! Een activiteit die we vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd hebben en die oudere leden nog zullen herinneren toen we snel moesten improviseren in tijden van halve lockdowns.

Net zoals vorig jaar gaan we jullie in groepen van 4 neerzetten en gaan we die groepen om de zoveel minuten door elkaar halen. Het enige verschil is dat we eerst zullen samenkomen in de Burg en dat we deze keer in 1 zelfde café zullen blijven.

Graag vragen we om niet al te laat te komen zodat we tijd genoeg hebben om de groepen in te delen.

Ook dit keer zal er weer eten voorzien worden om 18u. Laat in de comments hierbeneden of die van het bericht in de Facebookgroep weten of je mee-eet zodat de kring van dienst een geschat aantal heeft 🙂

Café Speeddating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *