Komende woensdag hebben we iets heel simpels gepland, maar tegelijk iets wat eens deugd kan doen na al die weken online activiteiten. Tussen 18u30 en 19u30 bemannen wij de keuken van de Burg weer en delen we hamburgers uit aan jullie op de binnenkoer! Het idee is dan dat jullie max per 6 gezellig vertrekken op een wandelroute die we jullie zullen meegeven. Goed moment om nog is in het echt te checken hoe het met elkaar gaat dus 😉

Om dit allemaal vlot en verantwoordelijk te laten verlopen vragen we om op voorhand aan te geven in het evenement dat je kan komen door je op ‘gaan’ te zetten en niet en masse af te komen vanaf de eerste seconde dat we daar staan.

Helaas kunnen we niet garanderen natuurlijk dat we vanaf nu elke week in het echt gaan plannen aangezien er nog steeds een samenscholingsverbod geldt buiten van 10 personen momenteel en dit ons zwaar belemmert. Des te meer reden om deze buitenkans te benutten :p

Gratis eten en een babbel