Hey hey mooie mensen!

Onze komende activiteit deze woensdag zal een lezing zijn van UGent professor Sarah De Pauw (faculteit psychologie en pedagogische wetenschappen). Zij zal een lezing geven over geloven in het hoger onderwijs en haar ervaringen  in haar studiedomein/werkveld.

Jullie kennen het (hopelijk) ondertussen al: laat een comment als jullie zullen mee eten 😊

Tot dan!

Liefs, Mica xxx

//English

Hey hey beautiful people!


Here I am again! Our upcoming activity this Wednesday will be a lecture by UGent professor Sarah De Pauw (faculty of psychology and educational sciences). She will give a lecture about God’s work in college and her experiences in her field of study.
You (hopefully) already know it by now: leave a comment if you will join us for dinner 😊


See you then!


Love, Mica xxx

Geloven in het hoger onderwijs – Lezing prof. Sarah De Pauw