Hoe de situatie nu zit zijn we helaas niet in staat om nog reünies te organiseren in de Burg of eender welke andere plek in Gent. Dit betekent dat we komende tijd online activiteiten zullen organiseren voor de mensen die toch nog het Ichtus gevoel willen opzoeken.

We openen alvast wel rustig met een spelavond komende woensdag in de Ichtus Gent Discordserver. De voorzitter en ik hebben enkele luchtige spellen achter de hand, maar we zullen ons vooral laten leiden waar de groep(en) naartoe willen die avond.

De uitnodiging naar de server is nog steeds te vinden bij de beschrijving van de Ichtus Gent Groep, in een van onze vorige berichten, op http://ichtusgent.be/over-ichtus-gent/sociale-media-ichtus-gent/ of zelfs in de QR-code op de afbeelding hieronder. Hopelijk zien we jullie daar!

Wednesday Game Night