Een initiatieweekend gepland van 9 tot 11 oktober. Het ideale moment om dus verder banden op te bouwen als je hier nieuw bent! Wij weten dat dit nogal dicht bij de deur is intussen, maar onthou dat wij oorspronkelijk gepland hadden jullie dit vorige week allemaal al mee te geven voordat we gedwongen werden om de startactiviteit een week te verplaatsen.

Wees ook zeker dat je geen luchtmatras of veldbed vergeet mee te nemen aangezien er geen bedden voorzien zijn op het weekend (neem dus ook een deken/slaapzak en kussen mee). Naast je bijbel (wat ook al vrij vanzelfsprekend is eigenlijk), is er geen ander bijzonder materiaal dat je moet meenemen. Gewoon kleren, slaapgerief, spelletjes, etc.

De prijs zal afhankelijk zijn van hoeveel deelnemers we hebben dus dit betekent dat we het ook pas achteraf zullen verrekenen, maar we richten ons op de omgeving van 25 euro.

Het startuur is vanaf 18u, maar kom dus gerust later toe als het niet uitkomt qua lessen/treinen. Het einduur hangt nog van enkele dingen af en kan hoogstwaarschijnlijk komende maandag pas meegedeeld worden, maar we zullen zeker proberen het niet te laat te maken.

Inschrijven kan met de QR-code in de afbeelding of via deze link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdACyl7n1zeXsqf1…/viewform…

Ichtus Gent Weekend 2020