Na lang gemis eindelijk weer Ichtus! Woensdag 14 februari houden we weer onze algemene ledenvergadering in De Burg. Wat houdt dit in? Jullie krijgen uitleg over de werking van Ichtus en hoe we met ons geld omgaan. Jullie krijgen ook de kans om vragen te stellen en feedback te geven. Deze avond is echt zeer waardevol voor de stuurgoep en we zouden het appreciëren als jullie komen. Samen kunnen we Ichtus nog beter maken! Denk alvast na over volgende zaken:

  1. Wat vond je van de vorige activiteiten?
  2. Heb je vragen over de stuurgroep? Zou je deze eventueel willen versterken?
  3. Heb je vragen over het lidgeld en de financiën?
  4. Wat doet Ichtus goed, wat kan beter en inspiratie voor volgende activiteiten.

Na de vergadering hebben we een gezellige spelletjesavond. Zelf neem ik heel veel spelletjes mee maar voel je vrij om jouw favorieten mee te nemen. Uit goede brom heb ik ook vernomen dat er een switch aanwezig zal zijn.

We starten 18u30 met eten en richten tegen 19u30 te beginnen met de activiteit. Laat zeker weten op Facebook of je zal mee-eten. Hopelijk tot dan!

Groetjes

Je kapoen

xxx

ALV + spelletjesavond 14/3