Hoi hoi mooie mensen!

Met dit bericht wil ik jullie supergraag uitnodigen op de eerste activiteit van Ichtus Gent 2022-2023! Jullie zijn welkom vanaf 18u30 en we beginnen pas om 19u00 met de activiteit. We zullen de avond vullen met een korte presentatie over Ichtus zelf, wat snacks en drank en uiteraard leuke spelletjes. Bij het einde van de activiteit (rond 21u30) is er altijd een mogelijkheid om daarna iets te gaan drinken voor wie daar zin in heeft. Voor deze activiteit zullen we niet samen eten (sad, ik weet het).

Namens de stuurgroep kijken we ernaar uit om jullie te verwelkomen, zowel nieuwe als oude gezichten, tot dan!

Liefs, Mica xxx

Hi hi beautiful people!
I would like to invite you all to the first activity of Ichtus Gent 2022-2023! You are welcome from 6.30 pm and we will not start the activity until 7 pm. We will fill the evening with a short presentation about Ichtus, some snacks and drinks and of course fun games. At the end of the activity (around 9.30 pm) there is always a possibility to have a drink afterwards for those who feel like it. For this activity, we will not eat together (sad, I know).
On behalf of the Ichtus Gent committee , we look forward to welcoming you all, both new and old faces. See you then!
Love, Mica xxx

Startactiviteit Ichtus Gent 2022-2023