VRIENDEN

2 JAAR LANG heeft de pandemie onze vleugels gekortwiekt en veel van onze plezieren afgepakt, inclusief het jaarlijks galabal dat tot dan toe jarenlang ononderbroken was…
Maar uiteraard zijn tradities er om doorgezet te worden en daarom kondigen wij met trots aan dat wij dit academiejaar zullen afsluiten met de terugkeer van het Ichtus Gent GALA! 🤩🎉

Dit zal doorgaan in de Afkikker in hartje Gent vanaf 21u met als thema Red Carpet voor de afgewogen prijzen die jullie hieronder kunnen zien. Exclusief voor leden en hun +1’s is er ook nog de optie om ons in de vooravond te vergezellen bij een diner in Patrick Folley’s waarna we dan gezamenlijk naar de locatie zouden vertrekken. We rekenen daarvoor €20 euro bovenop de inkom. Aankomstuur wordt later nog meegedeeld.
Voor vrienden uit verre oorden zal er uiteraard ook slaapplek voorzien worden. Details erover worden ook later nog meegedeeld.

Inschrijven kan door hier op te klikken of via de link hieronder. Je inschrijving is pas volledig nadat het geld is gestort op BE11 0682 4133 8148. Je hebt hiervoor uiterlijk de tijd tot 5 mei tenzij anders besloten.

Nu dat jullie dit weten stuur ik jullie alvast op pad om de meest flitsende outfits te vinden die er zijn 💃🕺 en dan zien wij jullie hopelijk talrijk op de afsluiter van ons Ichtusjaar!
Zeg het voort, zeg het voort want dit wil NIEMAND missen!

STUURGROEP OUT XOXO

https://forms.gle/L8gEp6MpVBZ6hUKt5

RED CARPET GALA