We nodigen jullie van harte uit om nog is een laatste keer samen van elkaars aanwezigheid te genieten in een avond vol Kerstactiviteiten! Wat we precies allemaal zullen doen zullen jullie dan wel zien maar jullie mogen jullie alvast allemaal inschrijven via deze link voor een Secret Santa verdeling waar jullie tot volgende vrijdag 3 december de tijd voor hebben. Helaas heeft de overheid ook weer de mondmaskerplicht ingevoerd op onze activiteiten dus hou daar rekening mee.

Als laatste mogen jullie hierbeneden ook weer laten weten als jullie een uurtje eerder willen afkomen om eerst samen te eten.

Dikke kerstknuffels van ons stuurgroepgezinnetje en we zien jullie dan x

Ichtus Gent Kerstviering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *