Voor volgende woensdag hebben we een bekende binnen Ichtus Vlaanderen gevraagd of hij toevallig geen leuk onderwerp had voor een studie volgende week. Dat was dus helaas niet het geval, maar we zullen het hier maar mee moeten doen (grapje natuurlijk 😛).

Jokes aside wil ik nog meegeven, en hopelijk kunnen de oudere leden dit bevestigen, dat onze meeste studies meer dialoog gericht zijn en het doel hebben om stof te geven tot nadenken. Niet per se een saaie lezing dus waar je stilletjes moet luisteren anderhalf uur lang 😉

Voor de rest wil ik dan weer zoals gewoonlijk vragen om hier beneden een reactie te laten als je graag mee-eet zodat de kring in kwestie een zicht heeft op het aantal. Tot dan! 🙂

Relatiestatus Kerk: It’s Complicated. Een studie van Tom De Craene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *