We vinden het belangrijk om in Ichtus als 1 groep te zijn. Daarom geven we de organisatie en invulling van de algemene avonden aan jullie als leden!

Jullie hebben keuze uit verschillende squads die jullie kunnen joinen:

 

Iconen_website_Aanbidding
Worship Squad
: In deze squad bepalen jullie de invulling van de worshipavonden. Welke muzikanten komen, instrumenten gebruikt worden, liedjes gezongen worden, welk thema er behandeld wordt, hoe het moment van gebed ingevuld wordt… Dit is dé squad om je band met God enorm te versterken door zelf te kiezen wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Dit gaat over een avond of twee per semester.

 

Iconen_website_Ontspanning
Fun Squad
: De plezante vrouwen en kerels. Jullie komen met de gekste ideeën om ons te amuseren. Een bierfiets, zot stadsspel, andere ichtusgroep bezoeken, of nog veel betere ideeën die jullie bedenken, het is aan jullie! Dit gaat om maximaal 2 avonden per semester.

 

 

City Squad: De mannen van ’t stad. Jullie hebben zin om Ichtus bekend te maken in de stad, aan de andere studenten, of aan de bejaarden, het maakt allemaal niet uit. Doen we mee aan de 12uren loop, gaan we een organisatie voor daklozen helpen, of een debat organiseren voor alle studenten? In deze squad kan je echt groots dromen en groots doen. En natuurlijk niet vergeten dat de kleinste dingen vaak het grootst zijn. Dit gaat ook om een avond per semester.

 

eten-01Food Squad: De keukenprinsen en prinsessen van de groep! Jullie hoeven geen topchefs te zijn om hongerige studenten te voorzien van een degelijke maaltijd voor een algemene activiteit. Zoals het spreekwoord luidt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En nog beter: Hoe meer zielen, hoe minder vaak je moet koken, dus kom allen in deze gezellige squad! En geen nood, voor de afwas geldt hetzelfde spreekwoord ;).

 

Iconen_website_Film

PR SquadWe willen Ichtus graag bekender maken en dan is het in deze moderne tijd belangrijk om goed online te zijn, dus het is aan jullie om de coolste foto’s te maken tijdens de algemene activiteiten en deze even online te zetten. Ook andere toffe ideeën zijn welkom!