Iconen_website_Film
PR Crew: Jullie zijn de hipsters weetjewel, coole foto’s maken, filmpjes ineen boxen en affiches maken voor grotere evenementen. Ook andere ideeën voor de PR zijn uiteraard welkom, jullie zijn helemaal vrij om te kiezen hoe je het aanpakt.

 

Iconen_website_Aanbidding
Worshop Crew
: De samensmelting van worship en workshop. In deze crew bepalen jullie wie er komt spreken, of welke band er komt, of welk thema er moet behandeld worden. Dé kring om je band met God enorm te versterken door zelf te kiezen wat er gebeurt. Dit gaat over een avond of twee per semester.

 

Iconen_website_Ontspanning
Fun Crew
: De plezante vrouwen en kerels. Jullie komen met de gekste ideeën om ons te amuseren. Een bierfiets, zot stadsspel, andere ichtusgroep bezoeken, of nog veel betere ideeën die jullie bedenken, het is aan jullie! Dit gaat om 2 of 3 avonden per semester.

 

 

City Crew: De mannen van ‘t stad. Jullie hebben zin om Ichtus bekend te maken in de stad, aan de andere studenten, of aan de bejaarden, het maakt allemaal niet uit. Doen we mee aan de 12uren loop, gaan we een organisatie voor daklozen helpen, of een debat organiseren voor alle studenten? In deze crew kan je echt groots dromen en groots doen. En natuurlijk niet vergeten dat de kleinste dingen vaak het grootst zijn. Dit gaat ook om een avond of twee per semester.

 

eten-01Cosy Crew: Last but not least, de gezzzellige groep. Jullie taak is om het altijd zo fijn mogelijk te maken! Versnaperingen kopen, versiering ophangen, iedereen welkom heten bij het binnenkomen, frietjes bestellen voor degenen die wilen eten of zelfs koken voor de groep? Ben jij degene die ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt? Deze crew levert elke algemene avond een klein beetje inzet, om een fantastisch doel te bereiken.